Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 390 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

23 651 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Vlastnictví státní, obecní, jiné
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 719
Stav nemovitosti Bezvadný
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 94 m²

Popis nemovitosti

"Nabízíme prostorný a slunný bytový prostor v Rožnově pod Radhoštěm na ulici Lesní. Tato jednotka o velikosti 3+kk nabízí užitnou plochu 94m2 je vhodná jak na trvalé bydlení tak s ohledem na rekreační lokalitu i na rekreační bydlení.

Byt se nachází v přízemí 4. podlaží a je umístěn na konci domu, což zajišťuje klid a soukromí. Hlavní vchod je vybaven čipovým a kamerovým zabezpečením a parkoviště je monitorováno kamerovým systémem. Byt je také bezbariérový, což zaručuje snadný přístup pro všechny.

Dispozice bytu je dobře promyšlená a zahrnuje zádveří se vestavěnou šatní skříní a botníkem, předsíň s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj s pracovním koutem, kuchyň s jídelním koutem a vestavěnými spotřebiči, ložnici s masivní dubovou postelí a vestavěnými šatními skříněmi, prostorný pokoj, koupelnu s rohovou vanou a samostatné WC. Byt je vybaven plastovými okny, masivními dveřmi, kamenným obkladem, osvětlením a designovými stěrkami. V roce 2017 byt prošel kompletní rekonstrukcí.

K bytu také patří 2 sklepní prostory pro další úložný prostor. V okolí bytového domu najdete soukromé sportovní hřiště, dětské prolézačky a pískoviště. Můžete si také užívat sousední hotelový bazén, tenisový kurt a minigolf nebo se procházet lesem, který se nachází přímo nad domem. Krásné výhledy z oken každého pokoje, park a panoramatický výhled na město Vás jistě potěší.

Pokud hledáte klid, prostor, krásný výhled, bezpečí a přírodní prostředí, tento byt je ideálním řešením pro Vás. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku.” Kontakt na kolegu 731 721 967

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right