Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena je uvedena včetně provize

24 090 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 11956
Plocha užitná 151 m²
Datum vložení před 16 dny
Plocha zastavěná 1 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní nemovitost v malebné části obce Nové Dvory, patřící pod obec Frýdek-Místek. Tento jednopodlažní rodinný dům zaujme i ty nejnáročnější zájemce o bydlení. Nachází se na samostatné parcele o rozloze 1253m², což poskytuje dostatek soukromí a klidu pro nové majitele.

Stavba započala v září 2023, nyní je dokončena hrubá stavba a je osazena střecha, což poskytuje budoucímu majiteli možnost přizpůsobit interiér dle vlastních představ.
Nabízí se vám zde možnost si dům dostavět dle projektové dokumentace, nebo si svůj domov navrhnout podle sebe a jakkoliv ho doladit elegantním designem a moderním vybavením.

Zastavěná plocha 151m² nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení a relaxaci. Zdi z porfixu zajišťují vysokou kvalitu a tepelnou izolaci, což je jen jeden z mnoha benefitů této nemovitosti.

V zadní části zahrady se nachází 31 metrů hluboká studna, která zajišťuje dostatek čisté vody. Elektřina je již připravena na pozemku, což usnadní dokončení stavby a začlenění moderních technologií do vašeho nového domova. Příjezdová cesta je zajištěna věcným břemenem.

Tato nemovitost se nachází v perfektní lokalitě. Výhledy na okolní krajinu a přírodu dodávají tomuto místu jedinečnou atmosféru.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Ráda vám tohle krásné místo ukážu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (10)
small left
small right