Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 690 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

16 192 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105127
Stav nemovitosti Dobrý
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 97 m²
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Přejete si poklidné bydlení v rodinném domku s garáží a zahradou? Což takhle tato řadovka 4+1 v Sobotíně kousek od zámku?

Z hlavního vchodu se z předsíně dostanete do chodby, z níž projdete do obývacího pokoje, kuchyně nebo na WC. Z kuchyně je pak vstup do suterénu. Ve druhém podlaží najdete 3 obytné pokoje, koupelnu s WC a kumbál se vstupem na půdu.

Obě patra jsou po obou stranách obklopena balkóny. Dům je orientován na jihozápad a severovýchod.

Dále je k dispozici další prostor v suterénu. Nachází se v něm garáž a velké technické zázemí s elektrokotlem, kotlem na tuhá paliva a bojlerem. Je zde i darling k čerpání vody ze studny. Přípojka na vodovod je zavedena před domem.

Ze sklepa se dá vyjít rovnou na zahradu za domem, která má výměru 147 m2, dále je před domem prostor o velikosti 79 m2 a naproti přes cestu další pozemek o výměře 59 m2.

Dům je vhodnou variantou pro rodinu s dětmi, prostě pro pohodlné bydlení v dopravně dostupné lokalitě. Nachází se v klidné, slepé ulici, přitom asi 5 minut chůze od zámku.

V rámci realitního servisu Vám zajistíme schůzku s naším finančním poradcem, který pro Vás vybere nejvýhodnější variantu úvěru na bydlení. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105127.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right