Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 750 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Nově snížená cena
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Adamec

12 067 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Datum vložení 21. března 2024
Plocha zastavěná 140 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 1400
Plocha užitná 206 m²

Popis nemovitosti

HELIX REALITY Vám zprostředkuje prodej dvoupodlažního domu na ul. Křivá č.p. 108 v širším centru Vítkova, který je vhodný jak ke komerčnímu využití, tak ke kombinaci bydlení a Vašeho podnikání.
Jedná se o soubor nemovitostí tvořících společný celek – pozemků p.č. 1614 a p.č. 1615/4 vedených jako zastavěná plocha a nádvoří, jejichž součástí je budova, a dále pozemku p.č. 1615/3, jiná plocha, k.ú. Vítkov.
Budova byla dosud využívána jako přednáškový sál, čemuž odpovídá i současná dispozice obou pater.
Přízemí, užitná plocha 140,8 m2, je tvořeno krytým vstupem 14 m2, zádveřím s čisticí zónou 7 m2, předsálím s dřevěným schodištěm do patra 41 m2, přednáškovým sálem se vstupem na zahradu 65,4 m2, sociálním zařízením a úklidovou komorou 13,4 m2.
1. patro, užitná plocha 65,6 m2, se skládá z galerie 8,5 m2, učebny/knihovny 31,9 m2, sociálního zařízení 6,6 m2, jídelny s výstupem na půdu 7 m2, kuchyně se spíží 11,6 m2.
Půda, na kterou je vstup závěsnými schůdky, se skládá ze dvou propojených místností, přičemž místnost bez schůdků je se střešním oknem s půdorysem 2,1 x 5,1 m, maximální výška 1,95 m; místnost s oknem ve štítu má půdorys 4,2 x 5,2 m.
K domu náleží částečně oplocená zahrada (cca 120 m2) před domem a navazující neoplocená plocha vedle domu (cca 200 m2), která je využívána jako parkoviště.
Výměra pozemků (včetně zastavěné plochy) je 496 m2. Celková užitná plocha domu činí cca 206 m2.
Topení: kondenzační plynový kotel s radiátory. Ohřev vody elektrickým bojlerem.
Podlahy: dlažba, beton s koberci, dřevěná podlaha.
Eternitová střecha, dřevěná okna.
Obecní přípojka vody, kanalizace.
Nemovitosti dle územního plánu patří do ploch SM (smíšené obytné – městské) s využitím hlavně pro obytnou zástavbu tvořenou obytnými budovami s integrovanou občanskou vybaveností, samostatnými obytnými budovami nebo objekty občanské vybavenosti.
Přípustné využití je občanské vybavení městského a lokálního významu; stavby a zařízení pro vzdělávání a výchovu, sociální služby, péči o rodinu, zdravotní služby, kulturu, sport, veřejnou správu, ochranu obyvatelstva a administrativu; stavby a zařízení pro obchod (do 2 000 m2 prodejní plochy), stravování, ubytování (např. penzion); bytové domy.
Přednosti nabízených nemovitostí: umístění v blízkosti centra Vítkova, hned u hlavní ul. Opavská – tudíž dobře viditelné a snadno dostupné. Nabízí různé možnosti využití (sídlo firmy, kontaktní místo, kancelářské prostory, lékařská praxe, prodejna, provozovna služeb, e-shop atd.), sociální zařízení na obou podlažích a dostatek vlastních parkovacích míst.
S vážnými zájemci se rád uvidím na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Adamec
Petr Adamec
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Adamec
Petr Adamec
zobrazit telefon