Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

13 900 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + energie + 1000 kč parkovací stání

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 1HR24-25001
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 42 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivní možnost pronájmu nového, plně zařízeného bytu 1+kk o celkové ploše 42 m², který se nachází v právě dokončeném bytovém domě na ulici Bryksova v Olomouci. Tento atraktivní byt je ideální volbou pro jednotlivce nebo pár hledající pohodlí ve vysoce kvalitním prostředí.

Byt se skládá z prosvětleného a prakticky řešeného obytného prostoru s přístupem na příjemnou terasu o velikosti 3,5 m², která nabízí krásný výhled na okolí. Kuchyně je kompletně vybavena moderní kuchyňskou linkou včetně spotřebičů. V bytě najdete také prostornou šatnu, která poskytuje vynikající úložný prostor. Součástí bytu je klimatizace, což zajišťuje komfort i během teplých letních dní.

K nájmu patří i parkovací stání přímo v objektu a prostorný sklep o velikosti 12 m², což je ideální pro uložení sezónních věcí nebo sportovního vybavení.

Tento byt je situován v klidné části města s vynikající dostupností do centra a blízkostí veškeré občanské vybavenosti. Jedná se o ideální místo pro život, které kombinuje klidné bydlení s přístupem k městskému životu.

Cena nájmu je 13.900 kč + 1.000 kč za parkovací stání + energie. Byt je k dispozici ihned. Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (26)
small left
small right